13. 05. 2020
Gira TS4

Gira novosti 2020

Gira je podjetje z dolgoletno tradicijo, ki ohranja svoj standard kakovosti. S svojimi izkušnjami si  nenehno prizadeva izboljševati svoje izdelke ter stalno uvajati novosti na trg. Gira tudi letos predstavlja svoje nove produkte, da bi nam zagotovil čim večje udobje, varnost in energetsko učinkovitost.

 

Gira pametno stikalo

Nova pametna stikala Gira KNX 4 navdušujejo s svojo kakovostjo in sodobnim dizajnom. Zunanja dimenzija 95 x 95 mm se ujema z velikostjo navadnega stikala skupaj z okvirjem. Povezava na Gira KNX pametno inštalacijo omogoča nadzor svetlobe, senčil ter temperature prostora. Novost Girinih pametnih stikal je, da imajo vgrajen senzor temperature in vlažnosti ter dodaten priključek za zunanji senzor temperature.  Z ozkim robom debeline 3 mm se odlično podajo z notranjostjo prostora, na voljo pa je v različicah z dvema, štirimi ali osmimi ločeno nastavljivimi gumbi. 

Za tipke je izbrana široka paleta barv kot so črna in siva mat ter bela sijaj in bela mat, najdemo pa jo v materialih kot  črno in belo steklo, nerjeveče jeklo, bron, aluminij in črn aluminij. 

Gira Cube detektor gibanja


Novi senzor gibanja Gira Cube se s svojim modernim dizajnom lepo poda k vsem arhitekturnim strukturam, na voljo pa je v  beli ali antracitni barvi. Povezava detektorja na KNX pametno inštalacijo omogoča zaznavanje gibanja glede na vir toplote ter tako omogoča vklop oz. izklop luči v prostoru. Gira Cube v pametnem domu pripomore k manjši porabi energije, saj senzor zagotavlja delovanje razsvetljave samo v času, ko to resnično potrebujemo. Mogoča je tudi montaža na zunanje stene.
 

Gira Esprit bron


Gira je s svojim bogatim stikalnim programom nadgradila dizajn Esprit, ki se z edinstvenim videzom  brezhibno ujema z vsakim slogom notranje opreme. Oblikovalska linija Gira Esprit zdaj prihaja z elegantno novo posodobitvijo, ki je na voljo v bronastem nerjavečem jeklu.
 

Gira domofon 106 v bronasti in črni barvi


Komunikacijski sistem Gira 106 je mogoče prilagoditi vsakemu posamezniku in njegovim potrebam tako po praktičnosti, kot po dizajnu. Domofon Gira System 106 je od sedaj na voljo v novih elegantnih in modernih barvah kot naprimer v bronastem nerjavečem jeklu. Prednost domofona je, da ga lahko s pomočjo pametne inštalacije povežemo s svojim telefonom  in tako poskrbimo za udobje in varnost našega doma.
 

Gira termostat z vgrajenim regulatorjem temperature prostora


Nadgradnja regulatorja sobne temperature Gira System 3000 ponuja enostaven in priročen nadzor našega doma. Od sedaj lahko preko pametne inštalacije Gira nastavimo časovnik za vklop ogrevanja po naših željah ter tako zmanjšamo porabo energije. Termostat lahko univerzalno sporogramiramo za naše želje, nadziramo pa ga lahko tudi preko bluetooth aplikacije.
 

Gira KNX stikalo

Gira je svoje tradicionalno klasično stikalo preobrazila v pametno stikalo, katero lahko povežemo na KNX sistem. Novo stikalo ima poleg vgrajenega temperaturnega senzorja vgrajeno tudi led lučko, ki se z videzom približa nočni lučki. Na voljo je stikalo z enojo ali dvojno tipko. 
 

Mateja

© projekt gt d.o.o., 2019. Vse pravice pridržane