Pametno stikalo Gira system 3000

Elektro oprema Gira

Z več kot 100 letno tradicijo izdelave in izpopolnjenimi dizajni stikalne in elektro opreme Gira ponuja le najboljše za vaš dom. Izbirate lahko med mnogimi vrstami stikal, vtičnic, domofoni, vgradnim radijem, nabiralniki in avdio sistemi.

Neprecenljiva lahkost bivanja

Stikalo Gira system 300

Stikala in vtičnice

S širokim izborom različnih vrst okvirjev za stikala, vtičnice, pametne tipke in ostale funkcije smo prepričani, da lahko najdete pravega za vas. Dovršena oblika in kvaliteten dizajn vas bo navdušil v trenutku.

Domofon Gira

Domofoni

Naredite nepozaben prvi vtis. Z Gira zunanjo domofonsko enoto System 106 boste svoje obiskovalce prepričali že na vhodu. Izbirate lahko med avdio in video domofonsko enoto, opremljeno z modularnim sistemom zvonenja, zvočniki in neobvezno s kamero. 

Vgradni radio Gira

Vgradni radio

Izjemno minimalističen radio Gira odlikuje dovršena priročnost, saj vam omogoča poslušanje najljubše glasbene postaje kjerkoli v hiši. Z možnostjo priklopa na pametni telefon ali tablični računalnik preko Bluetooth vmesnika pa si svojo najljubšo glasbo lahko izberete kar sami.

Nabiralniki

Nabiralniki

Želite nabiralnik in domofon obenem? Gira omogoča možnost nameščanja elegantnega sistema Gira System 106 v nabiralnike blagovne znamke Renz. Njihova moderna, na detajle osredotočena proizvodnja omogoča veliko stopnjo prilagajanja (oblike, barve, zaščita) najvišje kvalitete.

Ozvočenje Revox

Ozvočenje Revox

Za vse ljubitelje vrhunske glasbene tehnike in sodobne hišne tehnologije je vrhunski večsobni avdio sistem Revox v povezavi z Giro pika na i v svetu pametnih hiš. Ni pomembno ali iz YouTube, Netflix ali Amazon Prime kanalov, vse avtomatično se predvaja preko vašega iPada ali Nexusa.

Z uporabo Apple TV, Google Chromecast ali celo Amazon Fire TV, filme na najlažji možni način transformirate na vaš hišni kino Revox. Voxnet prepozna, kaj se dogaja na napravi in avtomatično preklopi. In če želite še več, Gira Home server preko pametne hiše lahko združi funkcionalnost upravljanja razsvetljave ali senčil z vašo najljubšo glasbo.

Reference

Reference

S ponosom vam predstavljamo našo obširno zgodovino projektov, ki potrjujejo naše kvaliteto in nam vlivajo dodatno samozavest na poti k doseganju navidez nedosegljivih ciljev.

Pametna hiša Gira

Pametna hiša Gira

Pametna hiša Gira vam bo odprla nov svet udobja v vašem domu.

Pametna hotelska soba

Pametna hotelska soba

Vašim gostom lahko ponudite vrhunsko izkušnjo bivanja ob hkratnem zmanjšanju stroškov obratovanja.

Mnenja naših strank

Pametna hiša Gira

© projekt gt d.o.o., 2019. Vse pravice pridržane