20. 09. 2021

Inteligentna hiša Gira in dizajn

Nobena hiša ni prestara, da bi lahko stopila na pot inteligentnega doma. Ko boste opazovali transformacijo svojega doma, boste doživljali enega najbolj pristnih občutkov zadovoljstva. Nedavno smo že predstavili inovativno rešitev, strežnik Gira X1, ki nadomesti neskončno množico pametnih naprav in vaš dom spremeni v dom prihodnosti. Kaj pa sploh je dom prihodnosti in kako izgleda?

Pametni dom je zagotovo prihodnost vsakega posameznika. Z razvojem tehnologije IoT in umetne inteligence je skoraj vsaka naprava pripravljena za komunikacijo z ostalimi napravami. Toda pametni dom je več kot le nekaj senzorjev in stikal. Dizajn je tisti, ki običajno stikalo spremeni v nekaj, kar spada v
21. stoletje.

 

Lepota se skriva v detajlih

Podjetje Gira z inteligentnimi strežniki in stikali ponuja izkušnjo pametnega doma, ki pa jo lahko dopolnite z različnimi estetskimi dopolnili. Stikala Gira TS4 dokazujejo, da so lahko izjemno vsestranska. Pametna tehnologija vam omogoča upravljanje največ osmih funkcij, ki se skrivajo za elegantno površino. Zahvaljujoč minimalističnemu dizajnu se senzor Gira TS4 brezhibno zlije z vsako notranjostjo. Izbirate lahko med različnimi barvami in materiali: belo in črno steklo, beli sijaj, aluminij, črn aluminij, črn in bel mat, bron ali nerjaveče jeklo.
 

Gira Esprit in Gira E2 sta zasnovana na modularnem standardu Gira System 55, kar pomeni, da lahko stikala in vtičnice preprosto prilagodite vsem svojim oblikovalskim željam. S preprostimi, a vseeno elegantnimi barvami, kot so bela mat, sijajna bela, črna in siva mat, nerjaveče jeklo, lakiran aluminij in antracit, se oblikovalska linija Gira E2 brezhibno prilega vaši ideji inteligentnega doma.

Stikala Gira Esprit ne bodo nikoli izgubila svojega sijaja in privlačnosti, za to bo poskrbela svetleča mat površina, ki izraža subtilen, a vseeno izrazit vtis. Tako kot pri ostalih stikalih, lahko tudi tukaj izbirate med različnimi barvami in materiali (aluminij, krom …), lahko pa združite naravo in pridih modernizma s stikalom Gira Esprit iz linoleja.

Neomejena prilagodljivost v vseh pogledih


S pametnim domofonom Gira 106 lahko svoje obiskovalce navdušite že pri vhodnih vratih. Še preden jim razkrijete notranjost inteligentnega doma, lahko naredite odličen prvi vtis z Gira 106, ki vam dovoljuje svobodo umetniškega izražanja. Modularni domofon je na voljo s klicnimi gumbi z osvetljenim ozadjem za enostavno branje ponoči ali z elegantnimi kovinskimi gumbi, ki jih lahko tudi lasersko gravirate.

Mateja

© projekt gt d.o.o., 2019. Vse pravice pridržane